MÁJUS 10-ÉN INDUL ALEKOSZ PÁRKERESŐ SHOW-JA AZ RTL KLUBON!

MÁJUS 10-ÉN INDUL ALEKOSZ PÁRKERESŐ SHOW-JA AZ RTL KLUBON!

RTLKlub.hu | 2011. április 27., szerda | Hírek

A ValóVilág május 8-ai fináléját követően, 9-én este egy különleges adásban újra együtt lesz a VV4 csapata. A hétfő esti Szembesítés során a legnagyobb konfliktusokat beszélik majd ki a Villalakók. Amennyiben Alekosz igent mond a műsorra, akkor ebben az adásban ismerhetjük meg 16 menyasszony - jelöltjét is. A lányok még aznap elfoglalják rezidenciájukat, az átalakított ValóVilág Villát, így május 10-én, kedden a hellén nőfaló már ki is vetheti hálóját a kegyeiért küzdő lányokra.

A Szerelem a legfölsőbb szinteken – Alekosz menyasszonyt keres című műsor lényege, hogy a Villa Okostojása megtalálja a szerelmet. Hű barátja, Olivér is társa lesz ebben a páratlan kalandban, tőle tudja majd meg Alekosz, hogy milyen lehetőség kapujában áll, amikor elhagyja a Villát. Olivér hetek óta válogatja már a jelölteket, a műsor során pedig hasznos tanácsokkal segíti majd barátját.

Fontos!

Bejön a görög Okostojás stílusa? Ne tétovázz, jelentkezz a Szerelem a legfölsőbb szinteken – Alekosz menyasszonyt keres című műsorba!

Lehet, hogy Te leszel a hellén nőimádó választottja!?

Adj esélyt magadnak, küldd el jelentkezésedet a www.valovilag.hu/alekosz címre!

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
Név: Oliver jo fej es Alekosz is en ertuk neztem eddig is az RTL Klubot!!!
2011-05-09 12:22:12
Orsi: Ennek a műsornak 1 azaz EGY buktatója van. Simor Olivér. Ezt leszámítva nézettséget fog dönteni.
2011-05-07 17:37:52