BARBARA ÉS ANDI MÁRIS SZERELMES

BARBARA ÉS ANDI MÁRIS SZERELMES

RTLKlub.hu | 2011. május 13., péntek | Adások

Több lány már érezte Alekosz ajkának ízét, de Brigi egyelőre csak vágyakozik. A főhős visszautasította a szőke bombázó csókját. A mai szívceremóniáról Dorisz, Magdolna és Szilvia távozott kulcs nélkül.

A menyasszony-jelöltek lehetőséget kaptak arra, hogy üzenetet hagyjanak Alekosznak, elmondhatták érzéseiket a többiek „kíváncsi füleitől” távol. Brigi, Olga és Barbara kapott is az alkalmon és mondtak pár szót a görög hősnek. Alekosz megvárta Olivért az üzenetek meghallgatásával. A jó barátok szerint Brigi vágyakozó szavai igazán őszintének hatottak, Olga „szívesen bebújnék hozzád” végszavú üzenete után Olivér megállapította, hogy az orosz lány hasonlít Alekoszra, mert kívülről fagyos, de igazából nagyon is tüzes. Barbara egyenesen szerelmet vallott, ami mosolyt fakasztott, de Alekosz szerint azért ezzel a gesztussal még várjanak… Az üzenetek hatására a vágy tárgya és hűséges segítője arra a következtetésre jutottak, hogy szónoklatokat kérnek az összes lánytól.

Veronika kezdte a szónoklatot, aki díszítette is papírját, bár ezt Alekosz nem láthatta. Veronikának a görög hős szeme és mosolya tetszik legjobban, beszédébe bele-beleszőtt oda nem illő dolgokat, de Veronika szónoklata nagyon tetszett Alekosznak, édesnek találta a lányt. Beatrix viszont belesült a feladatba, alig bírt beszélni, az olvasás sem nagyon ment, így Olivérrel együtt jókat mosolyogtak a platinaszőke lány makogásán. „Azt sem tudja, miről beszél” – állapította meg Olivér. Barbara szavai hallatán a jó barát biztosította róla Alekoszt, hogy ő „csípi” legjobban a lányok közül. Andrea pedig burkoltan közölte szónoklatában: „az én hangszeremen te tudnál játszani”.

Alekosz Magdolnának adta a legjobb szónoklatért járó babérkoszorút. Majd fura beszélgetést kezdeményezett, megkérte, hogy segítsen kiválasztani neki azokat a lányokat, akiket hazaküld. Majd finom átmenet után szóba jött a testiség. Anita közben elárulta Olivérnek, hogy végigbőgte, amikor Alekosz mással randizott. Veronika is négyszemközti beszélgetésbe elegyedett a főhőssel, majd a lány kiskutyájáról beszélt, miután Alekosz megkérte, hogy meséljen magáról. Veronika szerint „elindult valami” kettejük között. Magdi Olivérnek mondta el, hogy biztos benne, őt nem fogja hazaküldeni a „görög isten”. A testvérpár nekiesett a konyhában Andinak, amiért bevallotta, ő bizony már szerelmes… Beatrix szerint csak „rábeszélte a termékét a közönségre”, ugyanis Andi üzletkötő. Alekosz a hálóban Brigivel flörtölt, provokálta, hogy kezdeményezzen csókot, majd visszautasította a lány: „majd később” – mondta. Barbarával viszont csókolózott, miután igenlő választ kapott a kérdésre: „szerelmes vagy belém?” Beatrixot arról faggatta: „zavarna, ha a testvéred is tetszene?” Bea viszont – saját bevallása – szerint nem féltékeny típus.

Miután Alekosz megbeszélte Liluval, hogy milyennek látja a lányokat, kezdődhetett a szívceremónia. Alekosz gondterhelt arccal érkezett meg a ceremóniához felsorakozott menyasszony-jelöltekhez. Veronika kapta az első kulcsot, mert megengedte, hogy a főhős belélásson. Az a jelölt is megkapta a kulcsát, aki mindig eléri, amit akar: Andrea. A hatalmas, dübörgő vízesésnek, Magdinak is van még esélye Alekosz szerelmének elnyerésére, akárcsak a gyönyörű Évának. Olga kettőssége is eléggé érdekes ahhoz, hogy a főhős maga mellett akarja tartani. Anita öleléssel és könnyekkel köszönte meg a kulcsot. A romboló szenvedély, Beatrix és Alekosz közé egyelőre nem gördült akadály. A „függőben” hagyott Brigitta annyira örült a kulcsának, hogy felszökkent érte a pódiumra örömében. Barbara utoljára maradt, de így volt igazán hatásos: Alekosz hosszan megcsókolta, nem is sejtve, hogy lavinát indít el a megkülönböztető gesztussal. Dorisz, Magdolna és Szilvia elbúcsúzott a műsortól és Alekosztól.

A ceremónia után Beatrix azonnal letámadta Barbarát a sértéseivel, a „retek búvár”, a „büdös a szád” a „nincs benned semmi nőiesség” csak néhány szókapcsolat a sok közül, amivel provokálta a lányt. Barbara csak nevetett az ordítozó lányon és megkérdezte: „orvos látott már?” Majd vezényelni kezdett a kiabálás közben, és amikor Beatrix feladta, csak ennyit mondott Olgának: „Jaj, de jó. Azt hittem, hosszabb lesz.”

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
Név: Jenő tanulj meg helyesen írni!!
2011-05-14 22:13:12
Veca: Kevés ettől undorítóbb műsort láttam, nem mintha nézném, de a reklámja is sok!!!Gratulálok a csatornának és azoknak, akik ilyen sztárt csináltak két senkiből, a magyar nép szennyei!
2011-05-14 21:18:56
csozo: Gratulálok a műsorhoz...
2011-05-14 19:42:01
Név: Alekosz! Lépjél ki ebből! Ez nem a Te műsorod! Olivér nem a barátod! Tudom, hogy a pénz csábító, de van annál fontosabb is!
2011-05-14 19:32:28
Geza: Szanalmas vagy Alekosz !!! Tunj mar el !!! A legfolsobb szinteken serted a jo izlesemet !!! Oliver a melto partnered !!!
2011-05-14 18:54:34
Név: Ja és azt elfelejtettem, hogy az első szerelmem ilyen tipusu fiu volt mint ez az Alekosz. Imádta a lányokat, de egyikkel se tudott igazán összejönni. Végül öngyilkos lett. Mária
2011-05-14 16:03:48
Név: Kedveseim!Olyan pofonegyszerü a dolog, aki leszólja ezt a müsort, miért nézi? Ma már annyi más csatorna van, nem? Én bizony nézem és jól szórakozok rajta. Részben azért, mert igyekszwem ezeknek a lányoknak a lelkivilágát megismerni és Alekosznak az izlését. Ez egy játék, itt nem kell sirni, veszekedni, itt győzni kell! Ennyi!
2011-05-14 16:01:07
nőci: A testvéreket kéne kidobni. Oli! Hol találtad ezt a 2 "szépséget"! Szörnyűek!:-((
2011-05-14 15:33:26
Név: Hát ezek a nők! Nagyon szánalmasak!A testvérepár egy nagyon buta primitív klán!Kifelé velül, de minnél előbb!A többiek is csak megjátszák magukat! Méghogy szeretik Alekoszt? Ha-ha-ha!Milyen nő, aki az első alkalommal csokolgatja a férfit? Érdekember, semmi más! Egyébbként hol van az Alekosz kinti menyasszonya ilyenkor?Ha lenne neki, kétlem, hogy elválalta volna ezt a műsort!A Lázár Lászlónak kellett volna feleséget keresni!Nemde????
2011-05-14 15:02:00
Név: Ez a félkegyelmű mitől görög hős. A nagyanyja volt görög származású, a többiek már mind ittenie. De ettől függetlenül mitől hős? Kimentett valakit az égő házból, vagy kivette valaki kezéből a szeszes poharat? Mi a fenétől hős? Ez már undorító. A hősök a csatamazőn voltak, nem a kocsmában, ahol ő tanyázik az Olivérrel együtt.
2011-05-14 14:47:24
Név: Mit csináltak Alekosz hajával? Neki nem sűrű volt a haja. A fejbőre látszott ritkaságtól. Valószínű, hogy parókát hord?
2011-05-14 14:41:23
Név: Nemcsak gagyi a műsor, hanem a hülye, idióta Alekoszból még nagyobb hülyét csinálnak ezzel a forgatókönyvvel. Ahogy öltöztetik, ahogy kivonul a villából, hát az valami szánalmas. Idióta volt eddig is, de ez után!!!
2011-05-14 14:36:40
Név: Az RTl szégyene ez a műsor!A nőkkel,Alek úrral,és a folyton kérödző oli haverjukkal.
2011-05-14 14:28:37
Marcsi: Ilyen gyenge műsora régen volt az RTL-nek,nézettségi szintje elég alacsony, ez nem ér semmit! Már Benkőnél mgbukott ez a fajta műsor, ráadásul egy ilyen buta majomra nem vagyok kiváncsi! Olivér pedig még bunkóbb mint valaha, bár elintézte Alekosznak a győzelmet inkább ő akar szerepelni a médiában.
2011-05-14 13:53:15
Név: A két testvér nagyon bunkó és nem is tudom hogy mért mondják Barbarának hogy csicska de legalább ő nem a testéből él minta a két testvér !!
2011-05-14 13:52:01
Név: Azt hittem jobb lesz a műsor,jókat lehet majd nevetni ,sajnos nagyon művi és megcsinált az egész.Ahogy Alekosz megcsókolta a padon az xy nevezetü hölgyikét,teljesen olyan volt,mint amikor egy brazil szappanoperát néznék.Csak most ugy érzem,hogy eléggé valószinű,hogy Alekosz egy jó "színész" ,és a vv-ben is ez egy felvett arc volt amit mutatott.
2011-05-14 13:42:54
Név: Minden rendes kupiban egy van madame be kellene küldeni a Kócot.
2011-05-14 13:32:19
Név: én ettől az Olivértől sikító frászt kapok.
2011-05-14 13:19:48
csaba: Szépet Mindenkinek.Nos mit is írjak,kiváncsi lennék hogy az új müsornak milyen a nézettsége.Jómagam sokszor nézek egy video megosztón Best of Alekoszt,mert nekem az az Alekosz sokkal szórakoztatóbb volt mint amit most látunk.Persze tudom én hogy ez egy más fajta műsor,de látszik a megrendezettség és szerintem pontosan ez az a dolog,ami miatt ha Alekoszt 100%nak vesszük a villa léte alatt akkor most jó ha 40et látunk.A müsor elindítása abszolut jo döntés volt,szerény véleményem szerint mégis por került a gépezetbe.Néha felfedezhető itt-ott a régi Alek,talán nekünk rajongoknak tul friss még az a 165 nap,amelyen át nevettünk ,szorakoztatott bennünket.Nos meglátjuk,én mégis azt érzem hogy ez a müsor nem ugy indult ahogy vártuk. Kérem a tisztelt modert hogy adja le a véleményem.
2011-05-14 12:50:18
Qwentina: Ez szerelem?? De hogy...!!! Max. a 12millába,a kocsoba,a házba
2011-05-14 12:46:58
Laci: A 2 gócpontot,a testvíreket mikor teszik ki? Tönkretesznek mindent,és mindenkit!
2011-05-14 12:36:43
Név: Figyelitek? Magdi mint Bódi Magdi fiatalon és szőkén! Hát a stílus is mutatott valamit, de így már az is érthető egyből.
2011-05-14 12:22:33
kriszti: Jenő:ha nem tudsz helyesírási hibák nélkül írni,inkább ne írj!!Egyébként is tájékozatlan vagy,mert nagyon jó a nézettségi szintje.
2011-05-14 11:04:25
pfejpfujtestvérpitsák: nem mondjátok komolyan,hogy még mindig bent van ez a két q!!!!???? mi van Alek vak vagy? Vagy neked bejönn ez a két b.dös,par.szt?
2011-05-14 10:53:25
ági: ja kihagytam, pl bemehetne Alekosz anyukája is a fiához, és a lányokhoz. lásd a Gyoőzike műsorát, nézték, m,ert életzserű volt
2011-05-14 09:53:44
ági: Sziasztok !! Alek és Olivér, egyre vigyázzatok, a női méltóságot ne sértsétek meg !! az a zuhanyizási feladat hiba volt. legyen életszerü, délelőtt menjen be Alekosz a lányokhoz, és töltsön el több időt, beszélgetve mindenkivel, hülyéskedjenek, hisz nem egy merev bábura kivűncsiak a csajok és anézők sem, hanem, egy szórakoztató műsorra . A Ti érdeketek is az érdeklődés fenntartása, tehát igyekezzetek spontánok, életszerűek lenni, hogy a nézőket megtartsátok.
2011-05-14 09:51:56
Retekklub: Gagyikosz
2011-05-14 08:31:42
jenö: ennyi hűjét egy helyen lemenőbe az rtl tündöklő csillaga vagyis a népszerűsége a műsornak nagyon elhalványult észre vehetnék magukat egymás után veszítik el a műsójogokat ÉBRESZTŐ RTL ha minden hűjének műsora lesz és kész átverés minden valamire való műsor nem tudom fel fog e tudni állni még egyszer hogy elérje a nézettséget amitt szeretne
2011-05-14 08:06:39