ALEKOSZ ÉS VERONIKA SZERELMI DRÁMÁJA!

ALEKOSZ ÉS VERONIKA SZERELMI DRÁMÁJA!

RTLKlub.hu | 2011. május 14., szombat | Adások

A görög főhős bekötött szemmel tesztelte a lányok őszinteségét és a legforróbban suttogó jelöltet hívta randira. De csalódnia kellett Veronikában.

Maximális sebességre kapcsoltak a csajok: eldöntötték, a győzelmet, vagyis Alekoszt akarják, mindenáron. Persze a győzelem és Alekosz igazából két külön dolog, hogy ki melyiket szeretné jobban, az még nem teljesen tiszta, de szép lassan mindenkinek kiderülnek a szándékai. Egy biztos: a Villában egymást érik a féltékenységi drámák.

A szexminátor újabb randira készült, a randevú előtt azonban bekötött szemmel fogadta a lányokat, akik nevüket nem, csak az érzéseiket búghatták Alekosz fülébe. Így a görögnek a hang alapján kellett leszűrnie, hogy ki mennyire őszinte, vagy épp ki mennyire szexis. A görög végül a legforróbban és legszerelmesebben suttogó lányt, Veronikát hívta találkára.

Alekosz az óceán mélyére vitte Veronikát, vagyis egy cápaalagútba, ahol különleges halak és romantikus pillanatok várták rájuk. Amíg pedig Veronika a boldogságban úszott, a Villában maradt lányok Olivér segítségével eldönthették, hogy ki a legkevésbé őszinte közülük? A menyasszony-jelöltek komolyan vették a feladatot, a táblánál állva keményen véleményezték vetélytársaikat, végül Andreát választották a legkevésbé őszintének.

Izgalmasnak indult tehát Alekosz és Veronika randija, a romantikus tengeri kaland azonban megrázó szerelmi drámába torkollott. A fekete szépség ugyanis visszautasította Alekosz csókját, ettől a görög bizonytalanná, Veronika pedig elkeseredetté vált.

Alekosz második randija rosszul végződött. Veronika nem állt be a csókolózó lányok sorába. Talán ezzel eltaszította magától Alekoszt, talán még jobban feltüzelte. Holnap ez is kiderül, hiszen vasárnap szívceremónia, két lánynak megint távoznia kell.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
ÉrthetetlenNév: Hát senki nem veszi észre, hogy a vörösképű Oli olyan,mint egy kérődző tehén?a szája folyton jár,mért nem szólnak már rá,olyan nagy paraszt ez az öntelt senki.Ha vége lesz ennek a műsornak,remélhetőleg már sosem látjuk őket, mert lejáratták alaposan az RTL-t.De Évára a nagypofájára sem vagyunk kíváncsiak,ő szólja le Gigit?szeretne olyan lenni, van olyan szókincse,mint a piás tyúknak.Olira visszatérve:ahogy a piperkőc majom barátja szendvicsébe harapott,hát gyomorforgató,ahogy zabál,teletömi a pofazacskóját és elkezd dumálni, majd meg fullad,és közben látjuk a szájában forgó kaját. BUNKÓ. ez a jelző enyhe kifejezés rá. Alek ebben a lovaglóruhában egyre nevetségesebb,grófnak hiszi már magát, egy fehér lipicait mért nem raktak a löttyedt segge alá? úgy még "szebb és hódítóbb "lett volna ezeknek a szerencsétleneknek, a két testvér közönséges, lesír rólak honnan jöttek, Oli gratula "jó ízléssell vagy megáldva" neked is ezek közül kéne társat választani, beleillesz a bandába.Aleknak parókát tettek a fejére?mert alig volt fél centis haja,az is ritka,mint a fehér holló, vagy ez a következő lépése? hair reklámot fog képviselni, igen ez kell neki,mert olyan szegény, hogy tömjetek még bele pár milliót. Úr Isten ebben az országban mennyi kifacsarodott elméjű ember él?akiknek ez a silány,tehetségtelen pojáca megdobogtatja a szívét, érthetetlen ,de a csajok jól megmondták,egyik sem miatta jött be, a mani a fő vonzerő, Vája mama milyen szuper menyet választ a fiad? győzzétek majd a megvető pillantásokat feldolgozni,de el vagy ájulva ettől a bugyuta fiadtól, vidd már haza, elég volt a görög familiából. GÖRÖG? UGYAN MÁR,NE HOZZATOK SZÉGYENT AZOKRA A REMEK EMBEREKRE, MÉG CSAK MEG SEM KÖZELÍTITEK ŐKET. Nem érdemelte meg Alek a nyereményt, alattvalóként fog ezek után rátok nézni, akik imádtátok, már most emelt fővel fejezi ki, hogy ő "valaki", ti meg az alázatos szolgái. KÉREM MEGJELENTETNI. KÖSZ.
2011-05-15 20:37:00
vica: Tisztelt müsor szerkesztök MIÉRT KELL FŐ MÜSOR IDÖBE MENNI AZ Alekosz müsorának? Aki szereti ugy is megnézi későbbi időpontba is .Mért kell ezt a sok mocskos trágár szöveget megengedni amit a TESTVÉRPÁR illeti a társait.Inkább valami filmet raknának be amit még a gyerekek is nézhetnek .Lehet sok embernek bejön bár én kétlem csak azért nézik mert nincs más.HA ENNYI PÉNZ VAN ILYEN MÜSOROKRA AKKOR AZT VALAMI UJ FILMEKRE IS LEHETNE KÖLTENI NEM A SOK ISMÉTLÉST LEADNI.Régen szinvonalasabb volt az RTL-KLUB de most az ilyen müsorokkal mint ez az "Alekosz feleséget keres " lerontja .
2011-05-15 20:25:43
Névkiscsibe: mivan a vila falai kőzőt hogy onan mindenki menekűl amugy tők klasz az hogy alekoszt tovab lehet nezni de ez a menyaszonykereses egy kicsit unalmas csak az alekosz miat nezem mindeg minden kőrűlmenyek kőzőt
2011-05-15 19:37:57
Név: az egész műsor kritikán aluli! a való világban bírtam Alekot és Olivért, de ez mostanra megváltozott. az biztos hogy több adást nem fogok nézni. nem is értem hogy honnan szalajtották ezeket a nőket lejárató lányokat? az éjszakából? Alek meg kiábrándító, nem lett volna szabad elvállalnia ezt a pocsék műsort! Olyan mint egy lejárató kampány. a szerkesztők tényleg azt hiszik hogy ilyen silány műsor kell az embereknek??
2011-05-15 19:25:48
Johnny: Édes istenem, mennyire betanult szöveget mond Alek, a villában csíptem őt, de itt?????Nevetségesen szinten aluli műsor...
2011-05-15 18:39:28
Anonymus: @Kiábrándult Alekosz Fan: Teljesen egyetértek,(különösen a Veronikára mutató véleményednél)és szerintem még sokan mások. Bár személy szerint én csak azért nézem ezt a műsort, mert iszonyat jót lehet rajtuk nevetni. :) Nem véletlenül rendelték el a tisztelt RTL vezetői, hogy legyen egy ilyen műsor a VV után is.(Amit negyedennyire sem kísértem figyelemmel.) Egy ilyen figurával még jó nézettséget lehet szerezni. Fogadok, hogy a stáb szakadt a nevetéstől annál a jelenetnél, amikor Alekosz mesterkélten nevetett egyet, majd kijelentette, hogy "a csókom ízét" ...Khöm. xD epic scene.
2011-05-15 18:07:35
edit: hát nem semmi ha ezt a nagy semmit is műsornak lehet nevezni annyi jó az egészben hogy az intelligencia szint 0 vagyis egy nagy nulla mindazoknak akik ennek a műsornak a szereplői beleértve alekoszt is de ha görög istenhez hasonlítják milyenek is lehetek valójába kimondani is rossz lilu ha van egy kis eszed húzzál el de gyorsan ettől a műsortól
2011-05-15 17:45:01
valaki: Kiábrándult-nak: :-) azért nem kell ennyire kiábrándulni. Ez a műsor kb arra a formára van megcsinálva, mint az eddigiek, a Noszály Sanyis vagy az Anikós. Ugyanugy randik, elküldések, stb. A Noszály ha jól emlékszem, 2-3 lányt is megfektetett, ehhez képest a csók semmi.És ez eddig is igy volt kitalálva, hogy akiért megy a verseny, az hideg módon viselkedett, a Noszály méginkább, arra jól emlékszem. Szóval szerintem Alek dróton van ám rángatva, már az is fura, hogy a finálé után haza se mehetett. Gondolom, hogy senki ne tudjon neki semmit mondani, de ez igy nem fer. Kellett volna 1-2 hét átmenet a vv és eközött. Egyik nap még egy átlag ember volt, aki azt remélte,valaki egyszer vonzónak látja, 1 nappal később meg alakitja a nagy ő-t. Átmenet nélkül nagyon visszatetsző. Az a gond még, hogy hiába irnak ide olyanok, akik megszerették, és jót akarnak neki, valószinűleg ő ezt soha nem fogja elolvasni.
2011-05-15 16:24:03
Név: Karesz Ez a szerelem nem a "legfölsőbb" szintnek felel meg, de még a legalsónak sem. Borzasztóak!!!
2011-05-15 15:17:53
Név : Néző: Alekosz. A két közönséges kötekedő nőt,Beatrix és Magdi nem illik hozzád, nem is neked való, küld haza mielőbb őket.Nagyon csunyán viselkednek a hátad mögött. Maradok további néződ.
2011-05-15 15:14:49
Gondolkodj!!!: Ez a műsor nem téveszthető össze a VV-vel!!! Aleknak ezért a műsorért leperkáltak. Tehát azt csinálja nagy részben, amire felkérték. Szűk a mozgástere, míg a villában nem irányíthatta senki. Önmagát kellet adni. Ez a műsor nem erről szól. Ha valaki ezt nem érti, akkor nem Alek viselkedésével van a gond!!!! Amúgy, aki emiatt kiábrándult belőle annak vizsgálati tárgyává kell tenni azt, hogy eddig miért is volt a kedvence! Ne legyetek napraforgók!!!!!
2011-05-15 15:13:25
Név: Igaz nézem néha ezt a műsort, de borzalmasak ezek a lányok. Nem hiszem, hogy Alekosz ezek közül az utca lányok közül fog menyasszonyt találni,hisz mind olyan buta, hogy rettenetes. Ez még műsornak sem jó. Oli a kupiból, vagy az utcáról szedte ezeket a primitív lányokat ? Nem látjátok, hogy az egész műsort súgják Alekosznak a fülébe? Hiszen a fülében van a leadó akármi, és nem ön magát adja és nem ő udvarol, hanem a csajok udvarolnak. Borzalmasak !! Mit meg nem tesznek a pénzért. Lejáratják magukat egy ország világ előtt Alekosz is, de úgy látszik ez nem számít. Oli meg egyenesen egy undormány !!!
2011-05-15 15:08:31
röpi80: A való világ jó volt de ezzel a műsorral lejáratja magát a csatorna ! Alekosz sajnos képes elhinni olyan dolgokat magáról aminek közelében sincs,döbbenet.
2011-05-15 15:07:01
pityesz: Ami a színvonalat illeti, sok valóvilág összefoglaló volt jóval gyengébb és idegesítőbb számomra mint amit eddig láttam , olyan érzésem van hogy az alekoszt nem kedvelők, alekoszban csalódó flores rajongók bőrébe bújtak, még mindig savanyú a szőlő.
2011-05-15 14:56:25
Kiábrándult Alekosz Fan: Alek! Te voltál a kedvencem a villában, itt ujjongtunk, amkior te nyertél!! Most ezzel a műsorral viszont úgy lejáratod magadat, mind az én szememben, mind az emberek szemében, hogy arra nincs is szó! Ha Jerzy megmutatta h lehet 0-ból 100%-ra feljönni, akkor te megmutattad, h lehet 100-ból 0-ra! Maga a műsorral nem lenne baj h elindult, még attól is eltekintek, h elég silány a felhozatal, buták a lányok, tisztelet a kivételnek mint Olga, de azzal viszont már óriási probléma van, h Alek, te is teljesen megalázod az ottani nőket akármilyenek is.(a többi előtt csókolózni egyikkel-másikkal...) Csatlakozva az előttem hozzászólókhoz, szerintem se viselkedsz sokszor természetesen és tényleg olyan mintha egy betanult szöveget nyomnál le ,eltekintve pár kivételtől amikor spontánabb voltál! Egyébként meg ne lepődj meg, h visszautasított Veronika,az a nő az igazán értékes, akinek van tartása és harcolni kell érte még akkor is ha tudod, h bejössz neki... Na mára ennyit már így is többet írtam mint amennyit ez az egész műsor érdemel!!!
2011-05-15 14:14:27
Név: Szerintem is Barbi illik hozzá a legjobban esetleg még Anita....bár nem szimpi a csaj,mert szerintem a kameráknak teszi magát az folytonos sírásával!Babara egy kedves,aranyos lány,remélem lesz annyi esze Aleknak,hogy a Barbit választja és nem a Magdit vagy a Beatrixet!
2011-05-15 14:10:22
Picúr: Szépítő kúrán vettek részt ezek a nők, mielőtt bementek!! Képzeljétek el, hogyan néztek ki előtte, mert most rondák, de úgy?? Ez a Veronika 19 évesen már hazavágta a feltöltött száját. Mivel lesz vele 25 évesen, hogy fog kinézni? A Szandika is egy szerencsétlen rakás, ezek majdnem ugyan olyanok. Alekosznak meg nagyon büdös a szája állítólag. Ezt mondta Éva annak idején! Ezek a ruhák, amiket erre a zerencsétlen fajakóra adnak, még hlyébbé teszik. A malac nézése, jelmezben szernyű!!!
2011-05-15 14:03:38
Ancsii: szerintem Alekhoz Barbi illik a legjobban és én neki "szurkolok"(ha lehet ilyet mondani):D
2011-05-15 13:59:18
Név: Alekosztól a villában is több nő undorodott. Többek között Baukó Éva, aki a barátjának nevezte Sosetoszt. Nem volt a barátja az már biztos. Tényleg undormány ez a pasi. A mozdulatai meg lassított felvételek. A kényszerített nevetése, nincs humorérzéke, csak kényszerűségból nevet. Bohócit csináltak belőle. Vája mama ezt nem látja, vagy csak a pénz lebeg a szeme előtt.
2011-05-15 13:14:20
Samuka: Szerintem kár ilyen ocsmány műsorokra szórni a pénzt.
2011-05-15 13:01:13
Név: Büdös száju Alekosz : nevetni kell rajta akkor mit akar ??????????
2011-05-15 12:59:16
Név: miért nem adnak le minden véleményt ? Az RTL. leég ezzerl az undorító műsorral FELHÁBORITÓ bunkóság !
2011-05-15 12:57:19
Névtina: Csak azt nem értem aki nem szereti Alekoszt, és a müsorát akkor miért nézik????!!!!
2011-05-15 12:34:31
Név: Szerintem, Veronika azért utasította el Alekoszt mert undorodik tőle.Csak magát mutogatni ment be a villába. Tipikus plázacica!Barbara illik hozzá a legjobban,pontosan olyan egyszerű mint Alekosz!
2011-05-15 12:29:05
jani: siralmas egy műsör a fél világ kacagja hogy ide süllyedt a csatorna a lányom németországi magyarokkal próbálják elmondani hogy nem mindenki hülye magyar vannak jóérzésű normális emberek is fekete sárgaságot lehet kapni ettől a csatornától példát vehetnének a DUNA müsoraobol ott minden hülyének nincsen saját műsora meg büszke a világ magyarsága erre az adóra
2011-05-15 12:24:41
rey: Nagyon szépen kérem a műsor szerkesztőit,hívják fel Olivér figyelmét arra hogy teli szájjal nem illik beszélni>>>egyszerűen undorító!!!! Egyébként a vv4-ben kedveltem Olivért és nem gondoltam volna róla hogy ilyen .....! Amúgy igazán sajnálom Alekoszt mert olyan hölgyekből kellene választani akik a közepes mércét sem ütik meg,sorry.........de én nem választanék közülük,mert nincs köztük arra érdemes hölgy.
2011-05-15 12:06:45
NévJúlia: Nem értem!Hogy engedhetik meg, hogy két olyan közönséges , kötekedő,primitív,nőt beengedjenek a villába, mint Beatrix és Magdi. Aki csak sértegeti és piszkálja a többi versenyzőt.Nem tudom elhinni ,hogy Alekosznak ez a két nő megfelelne, őt úgy ismertem meg aki bensőleg, sokkal értékesebb és kulturáltabb embert keres, társnak, nem ilyen közönséges, modortalan,primitív, nőket.Sokkal ,igényesebb, színesebb embernek ismertem meg annál, hogy ennyivel beérje.Üdvözlettel Júlia
2011-05-15 11:59:52
Névböbe: undoritó amit leadnak a beszéd stilus,amit ezek a lányok meg engednek maguknak,Alekosz egy droton rángatott bohoc......hát ennyi
2011-05-15 11:43:31
valaki: Kezd a műsor normalizálódni, az utóbbi két adás nézhető volt.Nagyon jó, hogy Alek normális ruhában van, bár ehhez a kék inghez elég lett volna egy fekete nadrág és kész. Ezt a fehér öltönyt Balázs adta oda a finálé után, vagy mi? A kulcsosztásra is vegyél fel Alek egy fekete öltönyt és ne jelmezbált csinálj. Még természetesebben viselekedj, még lazábban és ösztönből mondjad, amit akarsz, mert még mindig gyakran olyan, mintha előre megirt szöveget mondanál. Egyetlen lány sincs, aki felkapta volna a fonalat és olyanokról beszélgetne veled, ami azt sugallaná, hogy értenek téged. Ha érdekelnéd valamelyiket, nem a táj meg a körülmények lennének a téma, hidd el.
2011-05-15 11:04:42
Név: Atya Ég! de undormány ez a felfuvalkodott Alek, szánalmas a mama is,félti a manit,nem a kicsi fiát,mivel ki van téve nemi betegségek veszélyének, Oli az utcáról szedted ezeket a csajokat? (azért volt egy.két kivétel, azokat menesztette is) a sűrűből választ Alek, ez is őt ,az igénytelenségét tükrözi, bárki csak lefeküdjön vele,de szerintem felsülne a csajoknál,csak szerep amit játszik, valójában semmit nem tudna produkálni,ő csak egy szájhős. Hallod Lilú?másban miért nevezed folyton hősnek, az ókori görögök azok voltak,lásd Trója stb.történelmi drámáját.Alek egy nulla,nem görög aki 1 szót sem tud a mamikája erre nem tanította meg,lehet ő sem beszéli a nyelvet? úgy néz ki,egyszer jó volna hallani görög mondatokat Vájától,1 próbát megérne, s akkor volna min nevetni,mert sokan azt mondták Alekon jól szórakoztak, sokat nevettek, csak tudnánk mi volt az? hogy 5 hónapig a piás pohárral járkált, mint egy pasa a háremében?nagy dicsőség.mert még a saját nevetése is kudarc,erőltetett, pózolt, száját nem meri a csajok arcához közelítve kinyitni, mert Éva szerint rettentő büdös a szája,na most ezt láthattuk is, most lehet nevetni rajongók! kérem leadni ezt az üzenetet is.és a tegnap írt többit is!!!!!!!!!
2011-05-15 10:29:11
Név: Alekosz egyáltalán nem humoros, és nem szórakoztató. Úgy vonul végig a villám, mint valami államfő. Beképzelt buta majom, a társával együtt, aki kitalálta ezt a baromságot. Az a lány rájt jól, aki az első körben kiesett. A többi meg retek. A humornak még a közelébe sincs ez a félkegyelmű fajankó.
2011-05-15 10:16:57
budai géza: Láttam a "drámát" és én nem tartom drámának. Van ebben a csapatban két éppenhogy nagykorú leány akiknek ráadásul a tapasztalataik nagyon messze vannak az idősebb bálnákétól akik pontosan tudják miként kell viselkedni egy ilyen helyzetben. Én el tudom fogadni ezektől a lányoktól azt, hogy nem omolnak azonnal Alekosz karjaiba. Éva tök hasonlóképpen viselkedett volna és én meg is értem. Ha Alekosz kitartana valamelyik mellett akkor biztosan meg is kaphatná. Nos eldöntheti, hogy azok közzük választ akik azonnal szétrakják a lábukat, vagy azok közzük akikkel a beteljesülés nehezebben fog menni.Én az utóbbit választanám a gürcösebbet aminek értéke is van.
2011-05-15 10:05:42
Név: Az a lány, az Éva, aki 18 évesnek mondja magát, kinézetre legalább a duplája olyan kiélt lehasznált.
2011-05-15 09:33:46
Név: Ezek a förmedvény ruhák, akiket Alekoszra adnak egy vagyonba kerülhetett. De kit érdekelt ez a sok sz@rság?
2011-05-15 09:25:10
KT: Alekosz! Mit akarsz attól a két repedtsarkú -testvérpár-tól? Alpáriak, útszéliként viselkednek! Még hogy modellek, ha azok lennének, lenne tartásuk!? A futtatójuknak is csak pénz-bevételi források!!!!!!!! Ne alázd le velük magad!
2011-05-15 08:59:59