ÉVA ÉS ANITA HAGYTA EL A VILLÁT

ÉVA ÉS ANITA HAGYTA EL A VILLÁT

RTLKlub.hu | 2011. május 15., vasárnap | Adások

Anita még a kulcsok átadása előtt feladta a játékot, így Alekosznak csak egy lány sorsáról kellett döntenie a harmadik szívceremónián.


Alekosz gyötrő érzéssel ébredt a hatodik napon. A hellén hősben felmerült, hogy a lányok nem első sorban miatta, sokkal inkább az ismertség miatt jelentkeztek a műsorba. Alekosznak nagyon jók a megérzései, hiszen ez idő alatt a menyasszonyjelöltek a Villában arról meséltek egymásnak, hogy volt aki csak a show kedvéért jött és nem a VV4 nyertesének szívéért.

Főhősünk összedugta a fejét Olivérrel és arra jutottak, hogy hazugságvizsgálatnak vetik alá a lányokat. Ez nem egy igazi teszt volt, de erről a lányok nem tudtak, így nagyon sokan megtörtek az álvizsgálat alatt. Többen bevallották, hogy nem vonzódnak Alekoszhoz, és nem tartják magukat alkalmasnak arra, hogy valóban a szexkiborg mellett éljék le életüket.

A hazugságvizsgálat eredménye újabb hatalmi harcokat szült a Villában. A lányok egymás szemébe mondták, hogy ki az, akit a legkevésbé tartanak érdemesnek Alekosz szívére. Anitát annyira megviselte ez a játék, hogy kijelentette, haza akar menni. A szőke lány nagyon kiborult, elmondta, hogy teljesen felőrli a bezártság, és most már neki se pasi, se pénz, se hírnév nem kell. Alekosz nem sokára meglátogatta a lányokat, hogy megbeszélje Anitával, mit is szeretne valójában. A lány végül feladta a játékot, amit a görög nőcsábász egyáltalán nem vett rossz néven, nagyon megértően vette tudomásul, hogy egy lehetséges barátnővel kevesebb maradt versenyben a kegyeiért.

A szívceremónia előtt Lilu próbált tanácsot adni Alekosznak, hogy ne hozzon rossz döntést, amikor ismét haza kell küldenie valakit.

A görög hős végül Évát ejtette ki, nagy követ legördítve ezzel az utoljára kulcsot kapó Veronika szívéről.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter
Névzsu: Vanegy olyan érzésem,hogy az utolsó láncot Olévér kapja ,szerintem összeillenek.
2011-05-16 09:58:37
Név: Nagyon sajnálatos lesz, ha ezek közül a hölgyek közül választ Alekosz. Különösen a testvérpár stilusa, viselkedése nem illik a fiúhoz. Remélem kirakja őket.
2011-05-16 07:05:36
budaigéza: Éva nem is szerethette Alekost mert 18 éves létére még hazudni sem tud. Én nem bánom, hogy elment mert számára ez eléggé megalázó volt. ALEKNEK ILYEN NŐK VALÓK MINT A BÁLNA ÉS A TEHÉN A KÉT TESTVÉR, AZ ESCORT LÁNY AKI TÖBB FAXT FOGOTT MINT KILINCSET, szóval olyanok maradtak akik kivétel nélkül mind-mind szeretne bejutni a celeb világba, vagy állampolgárságot kapni stb. Én egyerlen egyet sem látok olyat akit Alekosz egyszer feleségül is venne. Elmegy valamelyikkel nyaralni, olyat fog választani akinek tök mindegy, hogy még hányszor kell lefeküdnie.Majd szakitanak és Alekosz elkezd válogatni a valódi világból. Azt hittem, hogy ez a músor legalább eltér az előzőtöl, sajnos ugyanolyan gagyi.......
2011-05-15 20:49:58