ANITA FELADTA, ÉVÁT KIKOSARAZTA ALEKOSZ

ANITA FELADTA, ÉVÁT KIKOSARAZTA ALEKOSZ

RTLKlub.hu | 2011. május 16., hétfő | AlekosznakValó

A menyasszony-jelöltek úgy érzik mindent megtettek Alekoszért, Anikó azonban nem bírta a bezártságot, Éva szerint pedig nem működött a kémia a görög nőcsábásszal. A kiesett lányok meg vannak győződve arról, hogy a testvérpár mindenkit ki akar X-elni a villában.

A menyasszony-jelöltek úgy érzik mindent megtettek Alekoszért, Anita azonban nem bírta a bezártságot, Éva szerint pedig nem működött a kémia a görög nőcsábásszal. A kiesett lányok meg vannak győződve arról, hogy a testvérpár mindenkit ki akar X-elni a villában.
Az AlekosznakValóban Anita megtudtuk, hogy alig egy hét után miért adta fel az Alekosz kegyeiért folyó harcot. Az ara-jelöltetelragadta a ’’haza akarok menni-ragály’’, emögött azonban állítása szerint több dolog is állt. Anita műsorunkban fejtette ki, hogy nem csak a bezártságot, de a hétköznapi dolgok hiányát sem bírta a villában, emiatt fordult ki önmagából.
- Én elég gyengének bizonyultam ehhez a dologhoz, nem gondoltam volna, hogy ez így kifog rajtam, egy erős nőnek tartom magamat. Mindent megéltem, de ez kifogott rajtam…Azt éreztem, hogy be vagyok zárva egy kalitkába. – mondta Anita.
Anita arról is mesélt, hogy Magdi és Beatrix mesterkedése sokat ’segített’ abban, hogy feladja a játékot, ám nem csak szerinte, hanem Éva szerint is mindent megtesz a testvérpár, hogy végül csak ők versenghessenek Alekoszért. Éva ennek ellenére úgy érzi, ez nem lett volna akadály, ha meglett volna a kölcsönös vonzalom közte és a szexkiborg között.
- Én abszolút nem vettem azt észre, hogy az Alekosz érdeklődne felőlem és ez a női hiúságomat abszolút lelombozta, így sem vagyok tele önbizalommal, de ez még alárakott egy pár lapáttal. Úgy éreztem, hogy nem vagyok jó, abszolút nem bírtam önmagamat adni teljesen kifordultam magamból, mondhatni beszürkültem. – mondta Éva
A teljes beszélgetést és a lányok villantásait megnézheti az AlekosznakValó 7. adásában!

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓK
KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter