AZ ŐSZINTE, A PAJKOS VAGY A JÉGKIRÁLYNŐ KELL ALEKOSZNAK?

AZ ŐSZINTE, A PAJKOS VAGY A JÉGKIRÁLYNŐ KELL ALEKOSZNAK?

RTLKlub.hu | 2011. május 17., kedd | AlekosznakValó

Éva szerint három lány esélyes arra, hogy meghódítsa Alekoszt.

Már csak hét lány maradt, akinek még van lehetősége arra, hogy belopja magát Alekosz szívébe. Hogy ki illik hozzá a legjobban, kiben találhatja meg azt a pluszt, amit már napok óta keres, Évával tárgyalta ki Anikó az AlekosznakValóban. A szexkiborg egykori villa-lakótársa adásról-adásra méregeti a lányokat és kertelés nélkül megmondja a véleményét a menyasszony-jelöltekről.
- Én három lánynak drukkolok: Olga, Veronika és Barbara. Barbara szerintem nagyon őszinte, Veronika egy pajkos, pajzán lány, Olga pedig az abszolút titokzatos hölgy megtestesítője. – mondta Éva.
Éva emellett hozzátette, hogy szerinte olyan hölgyet fog választani Alekosz, akinek a kegyeiért meg kell küzdenie, annak ellenére, hogy igazából a lányoknak kell törtetnie a görög nőcsábászért. Olga ebből a szempontból abszolút befutó lehet, hiszen az Alekosszal való romantikus randin még csak egy csók sem csattant el, ezzel biztosan felkeltette a szexkiborg érdeklődését.
- Szerintem kihívás Olga, megközelíthetetlennek próbálja magát beállítani, ami Alekosz számára szimpatikus lehet, játszik Alekosszal. – mondta Éva.
Alekoszt ismerve úgy véli, Veronika győzelme sem zárható ki, de: ,,Veronika úgy szórakoztató, hogy nem tud róla.’’ – tette hozzá Éva, aki szerint a romantikus Barbara és a jégkirálynő Olga lehet az utolsók között a finisben.
A teljes beszélgetést megnézheti az AlekosznakValó 8. adásában!

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter