BEATRIX ÚGY ÉRZI, ŐSZINTE VOLT ALEKOSSZAL

BEATRIX ÚGY ÉRZI, ŐSZINTE VOLT ALEKOSSZAL

RTLKlub.hu | 2011. május 18., szerda | AlekosznakValó

A kiesett ara-jelölt szerint sok a ferdítés a róla terjedő pletykákban.

Alekosz legutóbb kikosarazott menyasszony-jelöltje, Beatrix az AlekosznakValóban elárulta, hogy mi igaz a napokban róla megjelent cikkekből. Beatrixtól megtudtuk, a körülötte kialakult botrány helyett inkább az bántja, hogy Alekosz nem ismerhette meg igazán és nem tudta megmutatni azokat a dolgokat, amiket szerinte egy igazi nő képvisel. Az Alekosz kegyeiért továbbra is küzdő Magdi testvére ugyanakkor felháborodott azokon az állításokon, amiket állítólagos ex-barátja tálalt ki. Beatrix műsorunkban leszögezte, hogy soha nem volt együtt az illetővel.
- Elég durván próbálkozott, kiforgatott, az albérlettel kapcsolatos állítása sem igaz, nekem saját tulajdonú lakásom van, és az sem igaz, hogy nekem 4 millió forintot adott - szerintem nem úgy nézek ki, mint akinek 4 millió forintja van. – fakadt ki Beatrix.
Beatrix szerint nem volt mit takargatnia Alekosz elől, a múltjában ugyanis nincsenek szégyenfoltok és Gigi azon kérdésére is őszintén válaszolt, hogy: ,,Szexeltél-e már valaha pénzért?’’
- Nézőpont kérdése, mit nevezünk annak. Volt egy érdekkapcsolatom miután csalódtam egy emberben, akibe szerelmes voltam. Akkor azt mondtam, ha nem lehetek boldog, az életemet megalapozom. Ez létre is jött, de utólag a fele nyereségemet vissza is adtam egy másik szerelem érdekében. – válaszolt. Beatrix.
Az AlekosznakValóban Beatrix a nézők kendőzetlen véleményére is reagált és a bent maradt lányokat is kivesézte műsorunkban. A teljes beszélgetést megnézheti az AlekosznakValó 9. adásában!

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter