OLGA: ALEKOSZ ÚRIEMBER!

OLGA: ALEKOSZ ÚRIEMBER!

RTLKlub.hu | 2011. május 21., szombat | AlekosznakValó

A kikosarazott Olga szerint van olyan lány, aki csak a show-ért van bent a villában, ő azonban megvárja míg kijön görög kiszemeltje, hiszen el tudná képzelni a folytatást.

Az AlekosznakValóban a legutóbbi Szívceremónián kiesett lányokkal Olgával és Brigivel a villában töltött napjaikról beszélgetett Gigi. A korábban jégkirálynőként viselkedő Olga műsorunkban fejtette ki, hogy mit jelentett számára Alekosz, akiben úgy érzi megtalálta az igazi férfit.
- Sok minden tetszett nekem Alekoszban. Alekosz határozott, céltudatos, úriemberként viselkedik, ami számomra nagyon fontos. Ő egy olyan férfi, aki tud beszélni, de nem sokat, hanem a konkrétumokat mondja. – mesélte Olga.
Alekosz a Szívceremónián elmondta, hogy azért ejtette ki Olgát, mert ő annyira ’’jeges’’, hogy visszaverődik róla a szeretet, a lány azonban utólag elárulta, hogy ez főként a többi rivális miatt volt. Ő ugyanis nem kertel, ha ki kell mondania a véleményét és soha nem jópofizik egy társaságban, ha nincs mit megosztania a többiekkel, akkor pedig nem beszél. Olga az AlekosznakValóban ugyanakkor bevallotta, hogy Alekosz mellett el tudná képzelni a boldogságot, szerinte a bent maradt lányok egyike sem táplál olyan érzelmeket a görög csábító iránt, amiből komoly kapcsolat lehetne.
- Azért nem a Magdi esett ki, hanem mi ketten, mert az a négy lány, aki most bent van, egyikőjük sem az Alekosz miatt van bent. – mondta Olga.
Az AlekosznakValóban Olga és Brigitta a bent maradt lányokat is kielemezték, és elárulták, szerintük ki lehet végül a befutó. A teljes beszélgetést megnézheti az AlekosznakValó 12. adásában!

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter