ALEKOSZ AZ ÁGYÁBA INVITÁLTA VERONIKÁT

ALEKOSZ AZ ÁGYÁBA INVITÁLTA VERONIKÁT

RTLKlub.hu | 2011. május 21., szombat | Adások

Andrea és Veronika balatoni retro-randit nyert a görög csődörrel, aki a nap végén eldöntötte, kivel akar együtt aludni? Már csak az volt a kérdés, legyen-e szex...

Alekosz ma ismét randira hívta menyasszony-jelöltjeit: most azonban egyszerre két lánnyal indult útnak a magyar tengerre, vagyis a Balatonra. Hogy eldönthesse, kiket visz magával, Alekosz furcsa, össze nem illő ételekből álló reggelivel lepte meg négy szerelmét, majd azt a két lányt hívta randevúra, akik legalább olyan furcsák együtt, mint a reggeli összetevői.

Veronika és Andrea nagyon boldogok voltak, a másik két lány pedig próbálta megmagyarázni magának, hogy nem is baj, hogy ők most nem tarthatnak Alekosszal. Miközben pedig a két lány balatoni retro-túrára indult a hellénnel, a Villába két vendég érkezett, Olivér és Éva. A két edzett valóságshow-hős hódítási tanácsokat adott a Villában maradt párosnak és a lányok érzéseire is kíváncsiak voltak.

A két lány tehát jó tanácsokat kapott és elmondhatta ami a szívét nyomja. Közben pedig Veronika és Andrea megérkeztek a Balatonra Alekkal. A kemping biciklis, lángosfalós nosztalgiatúra nagyszerűen sikerült, a lányok egyszer és mindenkorra elfeledtették Alekosszal sikertelen balaton-parti csajozási kísérleteit, ám ez a nap sem múlhatott el rivalizálás nélkül: a két lánynak természetesen sikerült összebalhéznia a görögön.

Amíg Alekosz a magyar tenger partján múlatta az időt két választottjával, addig az otthon maradt Barbarára és Magdira újabb élmény várt. Megérkezett ugyanis a Villába a leendő anyós, Vája. A három hölgy igazi csajos beszélgetés keretében elemezgette, milyen lenne a jövőbeli közös élet. Egy biztos: Vája azonnal belopta a csajok szívébe magát.

Drámaian folytatódott Veronika és Andrea randevúja: a randi ugyanis nem pusztán egyszerű találka volt, Alekosz a nap végén ugyanis ismét fontos döntést hozott. Az egyik lányt olyan kiváltságban részesítette, mint eddig senkit. A körülrajongott görög úgy érezte, itt az ideje, hogy két randipartnere közül egyik ma vele töltse az éjszakát. Alekosz ágyastársa Veronika lett, a lány majd kicsattant a boldogságtól, hogy a hellén rávoksolt.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter