ALEKOSZ MAGDIVAL TÖLTI AZ ÉJSZAKÁT

ALEKOSZ MAGDIVAL TÖLTI AZ ÉJSZAKÁT

RTLKlub.hu | 2011. május 22., vasárnap | Adások

Magdi álma valóra vált, végre ő is együtt aludhat Alekosszal…

A tegnapi adásban ott hagytuk abba, hogy Alekosz Veronikát választotta hálótársául. Mikor visszaértek a Villába, Veronika rögtön elkezdett készülődni a közös alváshoz, amíg ő pakolt, addig a többi lány bevonult a szaunába, és kibeszélték a barna szépséget.

Amíg Alekosz és Veronika békésen aludt, addig a Villában levő három másik lányt mardosta a féltékenység. Talán Magdit viselte meg legjobban Veronika és Alekosz együttalvása. A feldúlt feleségjelölt úgy döntött, ha Alekosznak Veronika kell, akkor ő inkább hazamegy, majd mikor megtudta, hogy Alekosz vele akar legközelebb randevúra menni, egyből meggondolta magát.

Alekosz a tegnapi párosrandi után ma is két lányt vitt el magával egy kis dunai romantikára. A két szerencsés feleségjelölt, Barbara és Magdi lett. Amíg ők hellén hősszerelmesük társaságában egy jachton próbálták fölsőbb szintekre emelni a szerelmet, aközben Andrea és Veronika sem unatkozott, mert villámlátogatást tett náluk anyósjelöltjük, Vája, hogy pár hasznos tanáccsal lássa el őket.

Barbara és Magdi a romantikus hajózás után egy golfpályán bizonyíthatták, hogy ha kell, keményen odacsapnak. Eközben a Villában ismét egymásnak esett Andrea és Veronika. Kettejük háborújában ezúttal Éva és Olivér vállalták a békítő szerepet.

Alekosz Magdival és Barbarával töltött romantikus randevúját egy lakomával pecsételte meg. A finom fogások közben a tét és a feszültség is egyre nőtt, hiszen a vacsora végén az utolsó fogás után Alekosznak ismét döntenie kellett, hogy kivel szeretné együtt tölteni az éjszakáját. Magdi álma valóra vált, mert őt választotta Alekosz.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter