ALEKOSZ A VÉGSŐKIG TESZTELI ARA-JELÖLTJEIT?

ALEKOSZ A VÉGSŐKIG TESZTELI ARA-JELÖLTJEIT?

RTLKlub.hu | 2011. május 23., hétfő | AlekosznakValó

Alekosz unokatestvére, Jorgosz szerint a görög hódító alaposan vizsgáztatja a négy hölgyet és még a legközelebbi ismerőseinek is napról napra meglepetéseket okoz benti viselkedésével.

Alekosz szinte pattanásig feszíti a lányok idegeit az utóbbi napokban, komoly teszteknek, kihívásoknak alávetve a menyasszony-jelölteket, akik egyre féltékenyebbek egymásra. Az AlekosznakValó legutóbbi adásában a korábban kikosarazott Anita és Dorisz, valamint Alekosz unokatestvére, Jorgosz beszélték ki a villában maradt négyest: Barbarát, Veronikát, Andreát és Magdit. Jorgosz úgy véli, bárkit is választ Alekosz a négy hölgy közül, ezen a ponton már nem lőhet annyira mellé, hiszen négy számára is szimpatikus versenyző van még bent a villában. A hellén hősszerelmes rokona szerint Alekosz mindig tud meglepetéseket okozni és nem csak a nézőknek, de a saját családjának is, mint mondta a Veronikával töltött éjszaka az egyik legjobb példa erre.
- A műsorban olyan dolgok derülnek ki Alekoszról, amit mi sem tudtunk. Egész egyszerűen élvezkedik. Nem találok szavakat. – mondta Jorgosz
Anita szerint a látszat ellenére Alekosz nem megközelíthetetlen, csupán minden lépése tudatos, mindig uralja a helyzetet és a show végére nagyon megfontoltan fogja kiválasztani jövendőbelijét.
- Alekosz szerintem nagyon taktikus és hallgat az eszére. Nagyon figyeli azt, hogy ki kire féltékeny, erre éleződik ki az egész dolog. Nekem nagyon szimpatikus ahogy ezt az egész dolgot csinálja. - mondta Anita
A teljes beszélgetést és a bent maradt négyes legforróbb pillanatai megnézheti az AlekosznakValó 14. adásában!

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter