BRIGITTA BESZÓLT ANDREÁNAK!

BRIGITTA BESZÓLT ANDREÁNAK!

RTLKlub.hu | 2011. május 24., kedd | AlekosznakValó

Alekosz kikosarazott menyasszony-jelöltjei szópárbajba keveredtek: Brigitta szerint egyértelmű volt, hogy a túl vehemens Andreát küldi haza Alekosz.

Alekosz a Szerelem a legfölsőbb szinteken legutóbbi Szívceremóniáján Andreának intett búcsút. A kiejtett ara-jelölt és vele egy kategóriában bekerült, de már korábban távozott Brigitta az AlekosznakValóban meséltek a görög nőcsábászról és a villában töltött időről. Andrea műsorunkban kifejtette, hogy büszkén távozott a villából, hiszen úgy érzi mindvégig megvolt benne a kellő tartás, szerinte csak és kizárólag Alekoszon múlt az, hogy esett ki.
- Én nem kudarcként fogom ezt fel, korrekt volt velem Alekosz. Én feltettem neki a nagy kérdést és ezt a választ kaptam. Én úgy gondolom, hogy emelt fővel távoztam a villából. – mondta Andrea.
Brigitta elmondta, hogy már a villában sem szimpatizált Andreával, akit szerinte erőszakossága és nagyszájúsága miatt küldött haza Alekosz. Brigitta az AlekosznakValóban kertelés nélkül elmondta véleményét egykori lakótársának, miszerint neki volt a legkevésbé helye a hellén hódító négy lányra zsugorodott háremében.
- Én számítottam rá, hogy Andrea fog kiesni. Úgy gondolom, hogy a temperamentuma miatt nem illik Alekoszhoz{…}Andrea nagyon erős és vad számomra, szerintem Alekosznak nem jön be az ő vehemenciája. Nekem is sok volt néha. – mondta Brigitta.
Mint műsorunkban kiderült, nem csak Brigitta, hanem a bent maradt lányok, Barbara, Magdi, Veronika és számos internetes fórumozó is túl erőszakosnak tartotta Andreát. Az állítása szerint továbbra is ’’férfira kiéhezett státusz’’ –ban levő kieső persze nem hagyta szó nélkül egykori lakótársai és a kommentelők véleményét…
A teljes beszélgetést megnézheti az AlekosznakValó 15. adásában!

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter