MELYIK LÁNYT CSÍPIK ALEKOSZ SZÜLEI?

MELYIK LÁNYT CSÍPIK ALEKOSZ SZÜLEI?

RTLKlub.hu | 2011. május 25., szerda | AlekosznakValó

A hellén hódító szülei, Vája és Tibor Barbarát már megismerhették közelebbről, ők azonban mást is el tudnának képzelni fiúk mellé.

Alekosz szülei, Vája és Tibor Giginek mesélték el az AlekosznakValóban, hogy mit gondolnak a menyasszony-jelöltekről és az első nekik bemutatott hölgyről, Barbaráról is elárulták a véleményüket. Mint megtudtuk, a görög nőcsábász csak a szívéhez közel álló hölgyeket viszi a szülei elé. A romantikus lány ráadásul jól vizsgázott a görög szexkiborg féltő és aggódó ősei előtt, ám mindkettejükben felmerültek kétségek is a menyasszony-jelölttel szemben.
- Nekem szimpatikus és aranyos a Barbara. Megnyerte a tetszésemet. Hasonlít a nejemre, mert sokat beszél. – mondta először Tibor
Tibornak azonban volt egy ellenérve is a romantikus lánnyal szemben, szerinte túlzottan simulékony, olyan mintha egy kicsit megjátszaná magát. Bár Barbara beszélőkéjével a jelek szerint nem volt gond, a sok ’locsifecsi’ azonban hátrány is lehet Alekosz családjában, Vája ugyanis elmondta, hogy nem szereti, ha túlbeszélik egy asztalnál.
- Ha velem lakott volna és elkezdtünk volna beszélgetni, szerintem nem jöttünk volna ki egymással. Aranyos csaj, nincs vele problémám, csak az, hogy túlbeszél engem, ez már engem irritál. – mondta Vája
Barbinak legközelebb tehát egy kicsit vissza kell fognia magát, ha az Alekosz-rezidencián tesz látogatást. Azt azonban Vája is belátta, hogy Barbarán látszik, mennyire szerelmes Alekoszba, bár Magdit és Veronikát is szimpatikusnak tartja. Utóbbival szemben nem is tudott ellenérvet felhozni, amikor a lányokat elemezgették.
- Veronika egy aranyos tündéri lány, én imádom. Megmondja a frankót, ő olyan, mint a Szandika, amikor ránézek.
Hogy mi mindent mondtak még Alekosz szülei a lányokról és kit tartanak a legesélyesebbnek, megnézheti az AlekosznakValó 16. adásában!

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter