OLGA VAGY VERONIKA KAPJA MEG AZ UTOLSÓ KULCSOT

OLGA VAGY VERONIKA KAPJA MEG AZ UTOLSÓ KULCSOT

RTLKlub.hu | 2011. május 25., szerda | Adások

Alekosz megbontotta a szívceremónia eddigi rendjét és visszahívta a hazaküldött Olgát. Ellenfele Veronika lesz a nagy döntés előtt.

Alekosz talán az eddigi legkeményebb próbák alá vetette a lányokat. A görög hős köztudottan rigolyás, ezért minden lánynak ki kellett próbálni, tudja-e teljesíteni azokat a feladatokat, amik segítségével kielégíthetik az igényeit? Veronika megbukott cipőpucolásból, használhatatlanná tette Alekosz lábbelijét, de Barbara sem remekelt a szobainas és a ruhafogas közötti kapcsolat megfejtésében. Magdi jött, akinek a tálalás, kiszolgálás lett volna a feladata, de többet kellett neki magyarázni, mint amennyit a keze járt. Mind a három lány megbukott a rigolyateszten.

Alekosz ezután sem unta meg az akadályok felállítását: jöhetett a hűségteszt. Béci, Jerzy és Gombi érkezett a Villába, hogy flörtöljenek a lányokkal, közben Olivér és Alekosz monitoron figyelték az eseményeket. A főszereplő azonban néhány perc után már a fiúkkal volt elégedetlen, mert túlságosan direkt módon játszották a csajozós szerepet és már a lányok is rájöttek, hogy mire megy ki a játék. Ezen a teszten Béci, Gombi és Jerzy bukott el. De semmi nem derült ki a lányokról.

Közeledett a szívceremónia, de ezt a lányok nem tudták. Mégis esélyt latolgattak egymás között, Barbara, Magdi és Veronika beszélgetett arról, hogy vajon van-e esélyük maradni? Csak Magdi jelentette ki egyértelműen, hogy úgy érzi, őt biztosan nem küldi haza a görög csődör. Közben Alekosz felhívott valakit és közölte vele, hogy nagyon sokat gondol rá, és ez furcsa számára. Megkérte a lányt, hogy menjen el hozzá, mert szeretne vele találkozni. Amikor a menyasszonyjelöltek megtudták, hogy már aznap este mennie kell valakinek, kétségbe estek. Leginkább Veronika.

Alekoszhoz megérkezett Lilu, hogy segítsen kiválasztani azt a két lányt, akik közül vasárnap majd kiválasztja azt az egyet, akivel szeretne kapcsolatot kezdeni. Veronika csalódást okozott Alekosznak, amikor nem vette komolyan a cipőpucolási feladatot, és már nem biztos benne, hogy hosszútávon jó választás lenne. Magdit viszont túlságosan tudatosnak tartja, úgy érzi, csakis arra játszik, hogy ő legyen a kiválasztott, mert nyerni akar. Barbaránál szóba került a múltja, amire néhány napja derült fény. Szerinte kár érte, mert sokkal több van benne ennél. Alekosz elbizonytalanodott.

A szívceremónián Alekosz bevallotta, hogy nem boldog, és rájött, hogy hozott egy rossz döntést, amit szeretne jóvátenni. Ezért az első kulcsot Olgának adta. Ő volt az a lány, akit meghívott a rezidenciájára, hogy elmondja neki, benne bízik meg a legjobban és szeretné, ha visszatérne. Olga felbukkanása megdöbbentette a lányokat, és az is, hogy a második kulcs átadása előtt félrehívta egyesével Veronikát, Barbarát és Magdit, hogy a döntés meghozatala előtt elbeszélgethessen velük. A második kulcs végül Veronika nyakába került.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter