BARBARÁT ÉS MAGDIT SOKKOLTA ALEKOSZ DÖNTÉSE

BARBARÁT ÉS MAGDIT SOKKOLTA ALEKOSZ DÖNTÉSE

RTLKlub.hu | 2011. május 26., csütörtök | AlekosznakValó

A lányok értetlenül állnak a görög hódító döntése előtt.

Barbara és Magdi az AlekosznakValóban meséltek arról, mit éreztek, amikor Olga betoppant a Szívceremónián és Alekosz közölte velük, hogy távozniuk kell. Mint megtudtuk, a csalódott menyasszony-jelölteket hatalmas kudarc érte, főként Barbarát, aki úgy érzi szerelmes volt a görög hősbe. A lány bánatát az sem enyhíti, hogy nem egyedül kellett távoznia, de sorstársával, Magdival már rengeteget beszélgettek a szomorú napról és a bent töltött időről. Alekosz döntésében valószínűleg az sem volt mellékes, hogy a napokban sok minden kiderült a lányok nem éppen patyolat tiszta múltjáról, ami megrendítette a görög nőcsábászt, de a két ex-versenyző szerint ez még nem lett volna elég nyomós érv, amiért távozniuk kellet volna.
- Én nem tudom, hogy miben rendült meg a bizalma, én beleültem a katapultba. Minden szempontból bizonyítottam, elmondtam neki mindent, az összes titkomat. Ez így nem volt szép tőle. – mondta Barbara.
A másik kieső, Magdi nem csak csalódottságáról számolt be, de műsorunkban azt mondta, szerinte nincs női tartás Olgában, amiért hajlandó volt visszamenni Alekoszhoz, azok után, hogy sírva távozott a Szívceremóniáról. Majd elárulta, hogy mindezek ellenére inkább az orosz szépséget tartja esélyesebbnek Veronikánál…
A kikosarazott menyasszony-jelöltek Olgát és Veronikát is górcső alá vették és megpróbálták megjósolni, vajon melyikük lesz a befutó Alekosznál. A teljes beszélgetést megnézhetik az AlekosznakValó 17. adásában!

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter