OLGÁNAK NEM KELL ALEKOSZ

OLGÁNAK NEM KELL ALEKOSZ

RTLKlub.hu | 2011. május 26., csütörtök | Adások

Az orosz lány talán kicsit elhamarkodott kijelentést tett, azt mondta csalódott a görög hősben és már nem is vágyik a VV4 győztesének szívére.


Alekosz egy csodálatos villásreggelivel látta vendégül szíve két választottját, ennek ellenére a hangulat nem volt felhőtlen. Olga elmondta úgy érzi, mintha Alekosszal alkotnának egy párt, Veronika pedig a gyerekük lenne. Ezen az ifjabbik arajelölt természetesen nagyon megsértődött, de ha ez nem lett volna elég a görög hős eldöntötte, hogy az első álomrandira Olgát viszi magával.

Míg a kacsázni nem tudó Alekosz kacsázni tanította Olgát a Dunaparton, addig a Villában árván maradt Verát meglátogatta egy közeli barátnője. Egy igazi csajos beszélgetés keretében kibeszélték a fiatal lány vetélytársát és a lehetséges esélyeket.

Alekosz rajong a vonatokért, ezért az álomrandi egy vonatúttal folytatódott, de mielőtt főhősünk és Olga felszálltak volna a nosztalgiavonatra, Alekosz félrevonult, hogy felhívja a Villában maradt Veronikát.

Hogy az egyetlen villalakó ne unatkozzon, míg szerelme egy másik nővel randizik meglátogatták a ValóVilág 4 egykori versenyzői, Olivér mellett, Ildikó, Jerzy, Anikó és Gombi is bement a Villába, hogy egy megelőlegezett leánybúcsút tartsanak Verának.

A buli mellett azért a beszélgetésekre is jutott idő a leánybúcsún. Mindenkit nagyon izgatott a kérdés, hogy Vera mit érez egykori lakótársuk iránt. Jerzy elégedetten mosolygott miután a fekete hajú lány elmesélte neki, hogy igazi férfiként tekint Alekoszra, és úgy érzi, mintha már évek óta ismernék egymást.

Nem álomrandihoz méltóan végződött Olga és Alekosz közös napja, a VV4 nyertesének rezidenciájára visszatérve egy gyönyörű, rózsaszirmokkal szórt ágy fogadta a párt. Alekosz le akarta szórni a szirmokat, mondván így nem lehet aludni, ezen pedig Olga annyira megsértődött, hogy közölte, csalódott Alekoszban és így már nem is kell neki az Okostojás. Az orosz lány később még próbálta oldani a hangulatot, és megkérte a görög hőst, hogy feküdjön hozzá közelebb, mert érezni akarja, de Alekosz ekkor sértődötten elfordult a lánytól.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter