VERONIKÁT VÁLASZTOTTA ALEKOSZ!

VERONIKÁT VÁLASZTOTTA ALEKOSZ!

RTLKlub.hu | 2011. május 29., vasárnap | Adások

Húsz kemény nap után lekerült a lakat Alekosz szívéről: Veronika lett a hellén nőcsábász választottja.

Az összefoglaló részletesen:

Alekosz ma végre eldönti, hogy ki az a lány, akit párjának választ. A görög hősszerelmes 20 napon keresztül vívódott és ismerkedett, hogy aztán 16 lány közül kiválassza azt a kettőt, akik közül valaki ma estétől az ő kedvese lesz. A ma este nagy kérdése: Olga vagy Veronika, Veronika vagy Olga?

A Larry Hangman zenekar indította az estét, majd Lilu és Balázs köszöntötte a kiesett lányokat, és természetesen Alekoszt is. Egy biztos: nem volt könnyű helyzetben a hellén, ma ugyanis
csak egy lány kaphat kulcsot. A lányok érkezése előtt azonban az újra összeállt Happy Gang-től hallhattunk egy felejthetetlen régi slágert, a Kérek egy kulcsot a szívedhez című dalt, ami akár a műsor himnusza is lehetne.

A stúdióban először Olgát köszönthettük, az orosz szépség visszafogottan nyilatkozott leendő vőlegényéről és kapcsolatukról. A legjobb pillanatai után megérkezett vetélytársa, Veronika is. A mindig cserfes lány sem tétovázott, őszintén vallott érzéseiről.

Természetesen a lányok az elmúlt húsz napban már bizonyíthatták, hogy méltó párjai lennének Alekosznak. A legnehezebb próbát azonban még nem állták ki, Veronika Best of-ja után ugyanis az anyóst, Váját kellett meggyőzniük.

A lányok jól vették az akadályokat. Vája végül Olgát választotta, de a döntés Alekosz kezében van, hogy neki ki lesz az igazi, hamarosan kiderül.

A folytatásban felidéztük Olga és Veronika Villabeli életét, sőt: az Alekoszhoz fűződő viszonyukat is, de mindent megtudtunk Vera és Olga érzéseiről is.

Az este folyamán Alekosz segítségére sietett barátja, Olivér is. A vagány Villalakó nyakába kapta a várost és felkutatta egykori lakótársait, hogy megtudja, szerintük kit kellene választania Alekosznak. Szandika, Zsófi, Éva, Leonidász, Gombi és Béci mellett természetesen az egykori menyasszony-jelöltek is voksoltak.

Johnny Gold Minden jó velem című produkcója után a lányok kortesbeszédei következtek, majd megérkezett Alekosz, a hősszerelmes.

A görög szerelmes Veronikát választotta menyasszonyának, Olgától pedig egy gyönyörű dallal búcsúzott.

Közérdekű!

Eljött a Te időd! – Jelentkezz a ValóVilág 5-be

Ha bevállalós vagy és szeretsz a társaság középpontjában lenni, és nem félsz a kameráktól, akkor jelentkezz a ValóVilág 5-be.

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter