ALEKOSZ VERONIKÁT VÁLASZTOTTA

ALEKOSZ VERONIKÁT VÁLASZTOTTA

RTLKlub.hu | 2011. május 30., hétfő | AlekosznakValó

A görög nőcsábász úgy érzi, egy hullámhosszon van új kedvesével és már úgy veszekednek, mintha házasok lennének.

Alekosz húsznapnyi kemény morfondírozás után meghozta a döntését, Veronikát választotta párjának, ezzel kikosarazta a visszahívott Olgát is. Az újdonsült pár az AlekosznakValóban meséltek érzéseikről Anikónak és Giginek. A görög hódító műsorunkban kifejtette, hogy rendkívül nehéz döntést kellett meghoznia, hiszen mindkét hölggyel el tudta volna képzelni az életét.
- A döntés előtt napon egész éjszaka hánykolódtam, nem tudtam eldönteni, hogy melyiküket válasszam, melyik érzés, melyik pólus mellett döntsek. Végül is azért választottam a Veronikát, mert azt gondolom, hogy az Olga erős, nagyon határozott és szilárd elképzeléssel rendelkezik, ezért nem nagyon lehetett volna belőle nevetős, poénos, humoros, víg kedélyű nőt csinálni. – mondta Alekosz.
Alekosz úgy érzi meg fogják egymást érteni Veronikával, szerinte olyannyira egy hullámhosszon vannak, hogy néha egymás gondolatait fejezik be. Ugyanakkor a kikosarazott Olgát sem győzte méltatni műsorunkba, de ezt már Veronika nem nézte jó szemmel és úgy vitázott Alekosszal, mintha már házasok lennének. Az ifjú párt emellett szembesítettük a legforróbb jeleneteikkel, de az álomrandikból is felidéztük a felejthetetlen pillanatokat.
Hogy mik a tervei az újdonsült párnak és mit mondott Olga Alekosz döntéséről, megnézheti az AlekosznakValó 21. adásában!

KOMMENTEK
Új hozzászólás (moderálás után jelenik meg)
0/1000 karakter