SZILVIA
Csoport: Jelöltek
Születési dátum: 1989
Lakóhely:
Horoszkóp: Nem Publikus
Népszerűség:
Adatlap
Videók

SZILVIA

Életkor: 22

Családi állapot: szabad

Gyerek(ek): nincs

Foglalkozás: tanuló

Mitől működik egy kapcsolat? - Szerintem attól, hogy kölcsönösen meghallgatjuk egymást és minden jó és rossz dolgot megbeszélünk egymással. No, meg persze attól, hogy mindkét fél szerelmes a másikba.

Voltál-e már szerelmes? - Igen, voltam.

Mi tetszik Alekoszban? - Nekem Alekoszban a személyisége tetszik a legjobban. Az életfelfogása, a kommunikációja. Az, hogy bármi is történjen az életben, talpra tud állni.

Mi a véleményed róla? - Megértő embernek tartom, szórakoztatónak és becsülöm benne azt, hogy a szeretteiért képes lenne bármire, legyen az szülő, barát, testvér, vagy nő... :)

Miért lennél jó párja Alekosznak? - Úgy gondolom, hogy mindketten rettentő pozitív személyiségek vagyunk, akik imádunk élni, szórakoztatni a körülöttünk lévő embereket és mindketten szeretjük, ha szeretnek minket.

Melyek a jó és rossz tulajdonságaid? - Jó: szórakoztató vagyok, aki imád a központban lenni, amit teszek, azt tiszta szívből teszem. Rossz: ami a szívemen, az a számom.

Mennyire vagy féltékeny típus? - Csak annyira, amennyira egy kapcsolatban ez normális.

Milyen álmaid randija? - Álmaim randija egyszerre felejthetetlen és szórakoztató, mint például egy hajókirándulás.

Milyen álmaid férfija? - Nekem egy férfiban a legfontosabb a belső, ezért álmaim pasija nagyon jószívű.

Mi az a legőrültebb dolog, amit megtettél egy férfiért? - Nem volt ilyen dolog, de ha van valaki, akit tiszta szívből szeretek, azért bármit megtennék.

Hetente hányszor szeretkezel? - Változó, de ha egy párkapcsolatban élek, akkor ez hozzátartozik a mindennapjaimhoz.

FRISS HÍREK

Alekosz lakástulajdonos lett!

A ValóVilág győztese ma átvette lakása kulcsait és a hivatalos papírok aláírása után birtokba is vette élete első saját lakását.